Meld je aan: Utrechtse chocolade maken

Ja je hoort het goed; chocola uit Utrecht! De cacaobonen natuurlijk niet, maar de andere smaken wel. Op 23 april geeft Onkruid bestaat niet een workshop: Maak je eigen chocoladereep met smaken uit Utrecht-West. In de mooie stadswijken Lombok, Nieuw-Engeland, Oog in al en omgeving valt van alles te vinden. Onkruid? Nee zeker niet! We gaan op zoek naar lokale smaken. Chocolatier & wildplukker Sam van Gemmert van BitterZoet Chocolade neemt je mee in de wereld van wildplukken, én chocolade maken natuurlijk. Vervolgens kun je smaken proeven en kiezen die jij wilt toevoegen aan je zelfgemaakte reep chocola. De workshop vindt plaats bij restaurant The Green House. Dit circulaire restaurant met eigen kas, pal naast station Utrecht Centraal, is de ideale plek voor deze activiteit. Aan het eind van de dag ga je naar huis met een hele unieke zelfgemaakte reep Buurtchocolade uit Utrecht en weet jij veel meer over werken met chocola en wildplukken in de stad en daarbuiten. 

Zien we je daar?!

Datum: 23 april 2022
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: The Green House, Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht
Prijs: € 45,- per deelnemer

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@onkruidbestaatniet.nl
Geef je voor- en achternaam door en met hoeveel personen je wilt komen.
Ik stuur je dan een betaalverzoek. Na de betaling is jouw plek gereserveerd voor deze workshop. 

De workshop wordt gegeven door
Sam van Gemmert van BitterZoet Chocolade

& Annabel Konings van Onkruid bestaat niet