Winter: Kerstbomen

Wat doe jij met je kerstboom?

We zitten midden in de winter en na alle feestdagen heeft de kerstboom zijn plicht gedaan. Wat is het eigenlijk zonde dat we massaal de dennenbomen weer weggooien!

Daarom doen we dit seizoen een interventie in de stad Utrecht met de den en willen we graag weer wat handige en gezonde recepten met je delen. Zodat de den na zijn functie als decoratie ook nog eens heel bruikbaar is.

 

Recept Dennen Slaolie

Recept Dennenbadzout

 

Resultaten

Tijdens de interventie in het Moreelsepark, Utrecht, bereide wij in samenwerking met Elsje Bruijnesteijn bovenstaande recepten. Laat even weten hoe de recepten bij jou zijn gelukt en wat je er verder mee gedaan hebt. We zijn erg benieuwd en misschien posten we jouw resultaten wel op onze Instagrampagina!