Workshop: Zo licht als papier – maak je eigen lichtobject

Graag nodig ik jullie uit voor de volgende workshop op 13 november die ik organiseer in samenwerking met Steck Utrecht!

We gaan zelf papier scheppen van planten en kranten! Met dit zelfgemaakte papier ontwerpen we lichtobjecten die je na afloop natuurlijk mee naar huis kunt nemen.

We leren de techniek van papier scheppen en doorlopen het proces, van pulp tot geperst vel papier. Door het papier in of om mallen te vormen maak je een unieke lampenkap voor in huis. Het dunne perkamentachtige papier heeft een mooie werking met het licht. Door bladeren en bloemen erin te verwerken kun jij al je creativiteit kwijt in dit door jouw gemaakte lichtobject. Met zelfgeschept papier kun je zoveel kanten op! Doe jij mee?! Ik heb al veel zin om mooie dingen te maken!

Bestel je ticket hier via de website van Steck Utrecht.