Magnolia Wandeling

Mededeling: Helaas moeten we de magnolia wandeling uitstellen wegens de verspreiding van het Corona-virus. Omdat de magnolia maar kort bloeit gaat dit in de lente niet meer lukken. Aan het eind van de zomer heeft de Magnolia vaak een tweede bloei. Even afwachten dus… We delen wel magnolia recepten op onze website. Kijk dus snel wat jij thuis kan maken van de magnolia!

De bomen staan in bloei, het wordt weer lente! Een van de eerste bomen die zijn bloesem verliest is de Magnolia.
In Utrecht is deze boom in veel woonwijken te vinden.
De straten liggen vol zijdezachte witte en roze bloembladeren.
Wist je dat je hier van alles mee kan maken?!

‘Onkruid bestaat niet’ organiseert de Magnolia-wandeling! Wildpluk-expert Elsje Bruijnesteijn verteld tijdens een wandeling door Utrecht West over de Magnolia en andere eetbare bomen en planten die in de stad te vinden zijn. Nadat we tijdens de wandeling door de wijken Lombok en Nieuw-Engeland Magnolia hebben geplukt, gaan we hier verschillende recepten mee maken tijdens een workshop.

Waar: Lombok & Nieuw Engeland

Wanneer: 4 april 2020

Kosten: € 5 per persoon

Er zijn nog een paar plekken, schrijf je in via onderstaand mailadres.

Stuur een email naar: info@onkruidbestaatniet.nl

Volg onze voorpret op de instagrampagina @onkruidbestaatniet!